OVER ONS

AK Reclame

U wilt dat uw boodschap een blijvende indruk achterlaat en wij begrijpen dat, daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Door een goede samenwerking met aandacht voor uw wensen en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw reclame in het oog springt. AK Reclame is een eenmanszaak en sinds 2015 actief en door de jarenlange ervaring, bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit.

Voor car-wrapping, wallprints,

raambelettering, autoreclame, en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Onze klantenkring varieert van particulieren tot multinationals, wij leveren voor ieder wat wils en  staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Kortom, bent u op zoek naar goede service, aandacht voor uw product en uitstekende expertise? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw idee of uitdaging zo snel mogelijk wordt gerealiseerd.

Heeft u zelf een reclame-bedrijf? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij staan voor u klaar en werken vaak en graag samen met andere bedrijven. Wij denken graag met u mee en kunnen direct produceren en monteren.

Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een uitdaging? Wij zijn uw partner in printwerk en montage, bel ons direct!

 

 

Sfeer

Hoe ervaren uw klanten uw onderneming, wat kan u doen om meer omzet te    genereren uit uw bestaande klantenkring. Een klant in uw onderneming krijgen is  1 maar het zou u verbazen wat er allemaal van invloed is op het bestedingspatroon. Hoe haalt u hier het maximale uit?

Herkenning

Vestig uw naam, logo, boodschap of product bij uw doelgroep. 
Zorg ook dat uw medewerkers.

Opvallen

Uw boodschap moet de doelgroep bereiken

Onderscheid

Wat maakt uw onderneming, werkzaamheden, boodschap of product uniek en hoe communiceert 

Binding

De toevallige passant wordt vaste klant, u wordt hofleverancier van die ene klant die slechts af en toe bestelde. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste  middelen in zet om binding met de klant te krijgen en daarmee ook de volgende aankopen krijgt?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram